Naujasis „Acer Spin 1“ – tobulas grakštaus dizaino ir patogumo derinys

Itin plonas, itin lengvas ir itin stilingas nešiojamasis kompiuteris „Spin 1“ taps nepamainomu kiekvieno kūrybiško vartotojo palydovu!

Šiandien „Acer“ paskelbė apie naujausią populiaraus konvertuojamojo kompiuterio „Spin 1“ modelį. Šis grakštaus metalinio korpuso „Windows 10“ įrenginys yra lengvas, nešiojamas ir, naudojant „Acer Active“ rašiklį1, palaiko programą „Windows Ink“, todėl puikiai tinka judriems, kūrybiškiems vartotojams.
Jo svoris tesiekia 1,25 kg (2,76 svaro); ploname vos 14 mm korpuse įrengtas moderniausias „Intel® Pentium® arba „Intel® Celeron® procesorius, 4 GB DDR3L atminties modulis ir 32 GB, 64 GB arba 128 GB „eMMC“ duomenų saugykla. Raiškusis (1920 x 1080) 11,6 colio jutiklinis ekranas su IPS  technologija išsiskiria spalvų ryškumu žiūrint iki 178 laipsnių kampu. Su įkrauta baterija, pasirinkus vieną iš 4 skirtingų veiksenų (nešiojamojo, planšetinio kompiuterio, monitoriaus arba „palapinės“) dirbti, žaisti, bendrinti turinį ar piešti galima net 8 valandas.
Nepriekaištinga „Spin 1“ aparatinė įranga puikiai dera su pažangiomis funkcijomis, o tai vartotojams suteikia išskirtines naudojimo galimybes. Visuose jo modeliuose įmontuotas jutiklinis kilimėlis „Precision“, kuris palaiko „Windows 10“ gestų atpažinimo funkciją, tiksliai reaguoja į judesius pirštų galiukais, taip užtikrindamas spartesnį ir sklandesnį darbą. Sudėtingesnėms užduotims galima pasitelkti „Spin 1“ priedą – „Acer Active“ rašiklį1, kuriuo įvestys atliekamos tiksliai ir tiesiai ekrane, tarsi rašant ant popieriaus. Dar daugiau, naudojantis programa „Windows Ink“ galima greitai mintims suteikti pavidalą ir natūraliai užfiksuoti visas kilusias idėjas.
Dėl įdiegtos spartaus ir patikimo belaidžio ryšio 802.11ac 2 x 2 technologijos nešiojamojo kompiuterio „Spin 1“ duomenų atsisiuntimo greitis yra tris kartus didesnis  nei įprastų 802.11n 2 x 2 įrenginių. Be to, jame integruota programa „Acer BluelightShield“ padeda sumažinti akių skausmą, atsirandantį ilgai žiūrint į ekraną.
Garsiakalbiai su „Acer TrueHarmony™“ technologija įrengti abiejose įrenginio pusėse. Siekiant užtikrinti optimalią garso kokybę bet kuria veiksena, kanalai automatiškai sukeičiami pusėmis, o vaizdo pokalbių metu susiejami su raiškiąja žiniatinklio kamera. Kitos jungtys: „Bluetooth 4.0“, USB 3.1 prievadas, USB 2.0 prievadas, HDMI prievadas ir lizdas „microSD“ (SDXC) kortelei.
Kaina ir prieinamumas

Šiaurės Amerikoje bei Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos (EMEA) regione „Acer Spin 1“ bus prekiaujama nuo liepos mėnesio (kaina atitinkamai nuo 300 USD ir nuo 399 EUR).

Tikslūs techniniai duomenys, kaina ir prieinamumas priklauso nuo regiono. Daugiau informacijos apie gaminio prieinamumą, techninius duomenis ir kainą konkrečioje rinkoje teiraukitės artimiausiame „Acer“ biure, kurio kontaktinius duomenis rasite interneto svetainėje www.acer.com.

Šaltinis Pranešimas žiniasklaidai