„PocketBook InkPad 2“ – naujas „InkPad“ dinastijos narys

„PocketBook“ pristato „PocketBook InkPad 2“ – aukštesnės klasės 8 col. „E Ink“ el. skaityklė su apšvietimo iš priekio sistema

Iš savo pirmtako „PocketBook InkPad 2“ paveldėjo pagrindines 35 šalių naudotojų pamėgtas savybes bei charakteristikas ir tuo pačiu naujoji el. skaityklė pasižymi reikšmingais patobulinimais. Keli iš pagrindinių patobulinimų: pagerintos optinės ekrano savybės, atnaujintas dizainas, įrengti ergonomiški mechaniniai puslapių vertimo mygtukai ir lengvesnis korpusas.

PocketBook InkPad 2

Kaip ir pirmajame „PocketBook InkPad“, šioje skaityklėje įrengtas 8 col. įstrižainės kelių palietimų „E Ink Perl“ ekranas, kurio skiriamoji geba yra didžiausia „E Ink“ įrenginių rinkoje – „HD Plus“ (1600 × 1200 taškų). Dėl naujos ekrano konstrukcijos „PocketBook InkPad 2“ pasižymi dar didesniu kontrastu, palyginti su pirmtaku. El. skaityklės knygos dydžio ekrane ypač patogu skaityti iliustruotas verslo knygas ir mokomąją literatūrą, periodinius leidinius ir dokumentus. „PocketBook InkPad 2“ nepakeičiamas namuose ir biure, ji ypač tinka aktyviai savišvietai ir ją naudojant skaityti nepaprastai patogu.

PocketBook InkPad 2

Kita paveldėta „InkPad“ dinastijos savybė – apšvietimo šviesos diodu sistema. Galingi šviesos diodai tolygiai paskirsto šviesą virš ekrano paviršiaus, todėl esant bet kokioms apšvietimo sąlygoms skaitant užtikrinamas didžiausias patogumas akims.

Naudotojams patiks naujas šio įrenginio dizainas ir tobula ergonomika. 305 gramus sveriantis „PocketBook InkPad 2“ yra lengvesnis už daugelį analogiškų įrenginių. Priekiniame šoniniame skydelyje įrengti patogūs mechaniniai puslapių vertimo mygtukai. Dėl ekrano orientacijos pasikeitimo funkcijos el. skaityklę galima pasukti taip, kad skydelis su mygtukais būtų kairėje arba dešinėje pusėje, atsižvelgiant į tai, kurioje rankoje įrenginį patogiau laikyti. Dėl švelnios nugarėlės nenuslysta pirštai ir įrenginį malonu laikyti.

Galingas – 1 GHz – procesorius ir 512 MB šio įrenginio užtikrina sparčią bet kokios programos reakciją ir stabilų veikimą. 4 GB vidinėje atmintinėje (galima išplėsti iki 32 GB) tilps daugiau kaip 2 000 knygų, todėl turėsite tikrą kišeninę biblioteką. Naudojamas 2 500 mAh talpos akumuliatorius, todėl įrenginys neįkraunamas veiks iki mėnesio. Ir dar: „PocketBook InkPad 2“ palaiko 18 teksto ir 4 vaizdų formatus be konvertavimo.

PocketBook InkPad 2

Ši el. skaityklė atveria daug papildomų galimybių. Dėl teksto vertimo kalba funkcijos bei MP3 formato palaikymo galėsite klausytis mėgiamų knygų ir muzikos. Skaitant knygas užsienio kalbomis, neįkainojami bus iš anksto įdiegti „ABBYY Lingvo“ žodynai. Naudodamiesi įtaisyta belaidžio „Wi-Fi“ ryšio funkcija ir paslaugomis „Dropbox“, „Send-to-PocketBook“ bei „PocketBook Sync“ sparčiai ir lengvai galėsite atvaizduoti bet kokį el. turinį – įrenginio nereikia jungti prie kompiuterio.

Pranešimas žiniasklaidai