AOC AGON 35 colių ypač lenktas žaidimų monitorius ekstremaliam pasinėrimui į žaidimą

Vienas iš žymiausių pasaulyje monitorius gaminančių prekės ženklų AOC šiandien pristato savo naują 35-colių išlenktą ypač platų AGON žaidimų monitorių – AG352QCX. Dėl savo itin mažo spindulio – 2000 milimetrų, jis smarkiai išplečia matymo lauką ir neapsakomai sustiprina gylio įspūdį, suteikdamas žaidėjams stipriausią įtraukiantį pojūtį, koks tik yra įmanomas.

Nepaisant galimybės tobulai pasinerti į žaidimą, ekrano charakteristika turi atitikti užkietėjusių žaidėjų ir E-Sporto entuziastų poreikius. AG352QCX realizuoja šią misiją, panaikindamas visus judesio susiliejimo pėdsakus (Motion Blur), verždamasis pirmyn su 200 Hz kadrų atnaujinimo dažniu ir „Adaptive-Sync“ technologija, suteikdamas žaidėjams ryškų pranašumą dėl savo mažos įvesties delsos rėžimo (Low Input Lag Mode) ir šešėlių kontrolės. Kol AOC mažos įvesties delsos rėžimas (Low Input Lag Mode) išvengia daugumos vaizdo apdorojimo procesų ir leidžia akimirksniu vykdyti žaidėjo pelės judesius, klaviatūros ir žaidimų pulto komandas, AOC šešėlių valdymo technologija pašviesina pernelyg tamsias vaizdo vietas ir patamsina pernelyg apšviestas, nepaveikdama likusio vaizdo. Sukurtas puikiai patenkinti žaidėjų poreikius AOC AGON AG352QCX monitorius į parduotuves atkeliauja 2016 m. gruodį už gamintojo siūlomą mažmeninę kainą – 799 eurų.

AOC AGON

Tegyvuoja ilgaamžiška žaidėjų ištvermė

Entuziastingi žaidėjai žaidžia ilgą laiką, todėl jiems reikia atidžių akių. Būtent čia ir pasirodo AOC mirgėjimą sumažinanti „Flicker-Free“ ir „Low Blue Light“ technologijos. Kartu jos mažina nuovargį: ekrano mirgėjimą panaikinanti „Flicker-Free“ ir mėlynos šviesos dažnį mažindama „Low Blue Light“ technologija silpnina mėlynos šviesos akims sukeliamą įtampą. Kitas komforto jausmą keliantis bruožas – AOC Ergo stovas. Šis ergonomiškas stovas su aukščio, pasvirimo ir pasukimo reguliavimu užtikrina patogią ir teisingą laikyseną, leidžia žaidėjams ištverti net ir ilgiausias maratonines žaidimų sesijas.

AOC AGON

Žaidėjų individualumo ir asmeninių nustatymų valdymas

Žaidėjai myli individualumą – būtent tai siūlo AOC AG352QCX ekranas su integruotomis LED lemputėmis galinėje ir apatinėje korpuso dalyse. Galima rinktis raudonas, žalias ar mėlynas šviesas ir reguliuoti jų intensyvumą tarp stipraus, vidutinio ar silpno režimų arba jas visai išjungti. Dar daugiau nustatymų galima rasti AOC „QuickSwitch“ klaviatūroje, kuri leidžia lengvai ir akimirksniu perjungti įvairius vaizdo nustatymus, paversdama išankstinių nustatymų keitimą ir saugojimą dar sklandesniu.

 

AG352QCX duomenys

ModelisAG352QCX
Ekranas 35” lenktas VA (stačiosioji lygiuotė-vertical aligment), 200 Hz
Ekrano raiška2560×1080
Sinchronizacijos technologijaAdaptive-Sync
(suderinama su FreeSync)
Signalo įvestis1 x VGA

1 x DVI Dual Link

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2a

2 x USB 3.0
Garsas out (iš)/in (į)
Mikrofonas in (į)/out (iš)

Papildomos funkcijosReguliuojamo aukščio ergonomiškas stovas

5 W Garsiakalbiai

4 ms GtG reakcijos laikas

2000:1 kontrasto dažnis
100 % sRGB spalvų gama

Išleidimo Europoje data2016 metų gruodis
Gamintojo siūloma pardavimo kaina  (MSRP)799€

Pranešimas žiniasklaidai