Google kuria žaidimų srautinių transliacijų svetainę „YouTube Gaming“

Google” paskelbė apie artėjantį svetainės „YouTube Gaming“ paleidimą, kuriame daugiausia dėmesio bus skiriama realaus laiko žaidimų ir kibernetinių turnyrų transliacijoms. Ji turės žiniatinklio ir atskiros programos versijas, kurioms vartotojams suteiks prieigą ne tik prie daugiau nei 25 tūkstančiai įvairių žaidimų vaizdo transliacijų, bet ir prie žaidimo proceso įrašų archyvo.

YouTube-Gaming

Užsisakę žaidimo kanalo naujienas, gausite pranešimus apie tiesioginių transliacijų pradžią, atnaujinimus ir matysite kitas su juo susijusias žinias. Kiekvieno žaidimo puslapyje bus rodomas skirtukas, kuris nuves į „YouTube Gaming“ kūrėjų komandos profilį. Autoriais galės būti žaidimų kūrėjų studijos ir pavieniai kūrėjai.

„YouTube Gaming“ kūrėjams nebus privaloma iš anksto nuodyti transliacijų trukmę ir jie galės bet kada redaguoti savo kūrinio aprašymą, pavadinimą bei žymas.Vaizdo transliacijos bus vykdomos 60 kadrų per sekundę dažniu, o DVR atsukimo funkcija supaprastins laikiną sustabdymą arba vėlesnę praleistų epizodų peržiūrą.

Game-Page_Desktop-671x446

Naujas „Google“ produktas konkuruos su kita žaidimų pasaulyje gerai žinoma svetaine „Twitch“, kuriai analitikai  jau prognozuoja laipsnišką populiarumo mažėjimą.

JAV ir Jungtinėje Karalystėje „YouTube Gaming“ pradės veikti jau šią vasarą.