Kokybiškas „Samsung Galaxy S8“ paveikslėlis

Neseniai paaiškėjo „Samsung Galaxy S8“ dizainas, kurį paviešino priedų gamintojas, o tai padidina jo autentiškumo tikimybę. Tada mes sužinojome, kad „Galaxy S8“ gaus korpusą, pagamintą iš stiklo ir metalo (kaip ir du jo pirmtakai) su siaurais rėmeliais, kurie tapo dar kompaktiškesni dėl pradžios mygtuko atsisakymo, kuris  daugelį metų lydėjo „Galaxy“ liniją. Kitas skirtumas nuo jo pirmtako yra blykstės vieta – dabar ji įmontuota virš kameros, tuo tarpu praeityje ji suspėjo pabuvoti po objektyvu ir jo dešinėje.

Internete pasirodė kokybiškas kompiuterinės grafikos darbas, sukurtas remiantis visais turimais gandais ir nutekėjimais.

Samsung Galaxy S8

Kad paveikslėlis nėra toli nuo tikrovės patvirtina ir neseniai „Samsung“ paviešintas AMOLED ekrano  reklaminis vaizdo įrašas. Jokiais skiriamaisiais ženklais nepažymėtas prietaisas demonstruojamas iš kelių pusių, ir nėra abejonių, kad tai yra „Galaxy S8“ prototipas – jį išduoda itin ploni rėmeliai, kurių iki šiol neturėjo nei vienas gamintojo išmanusis. Vaizdo įraše galite pamatyti, kad naujienos ekranas užims 94% priekinio skydelio.

Tiksli korėjiečių flagmano anonso data kol kas lieka paslaptimi, tačiau tikimasi, kad jo sulauksime vasario pabaigoje vyksiančioje mobiliųjų technologijų parodoje MWC 2017.