„Western Union“ Lietuvoje tapo Nacionaliniu tvaraus verslo čempionu prestižiniuose „European Business Awards 2016/17”

„Western Union“ Lietuvoje atstovaus mūsų šaliai didžiausiuose Europos verslo apdovanojimuose „The European Business Awards”, remiamus vienos didžiausių pasaulyje audito ir konsultacijų bendrovės RSM. „Western Union“ centras Lietuvoje pripažintas Lietuvos nacionaliniu čempionu Aplinkosaugos ir įmonės tvarumo kategorijoje.

„Western Union“ Lietuvoje įvertinta už socialinių, kultūrinių, ekonominių, aplinkosauginių, skaidraus ir etiško verslo vertybių puoselėjimą ir įgyvendinimą. Įmonė pagerbta už atsakingą požiūrį ir rūpestį klientais, vartotojais bei ekologiška aplinka, aktyviai siekiant darbuotojų tobulėjimo ir  gamtai draugiškos bendrovės plėtros.eba-national-champion-2016-17

Dešimtus metus organizuojami apdovanojimai sutraukia plačią Europos verslo bendruomenę: verslo lyderius, akademikus, politikus. Šiais metais apdovanojimuose dalyvavo daugiau nei 33000 verslo įmonių iš 34 valstybių.

„Western Union“ Lietuvoje praėjo pirmąjį konkurso etapą. Įmonė išrinkta, įvertinus pagrindinius konkurso vertinimo kriterijus, konkurso vertybes: verslo inovacijas, etiką ir verslo sėkmę. Dabar įmonės laukia antrasis konkurso etapas, kuriame vyks kompanijos vaizdo klipo pristatymas ir viešas balsavimas.

„Mums didžiulė garbė ir atsakomybė atstovauti Lietuvai Europos verslo apdovanojimuose „The European Business Awards”. Didžiuojamės, kad esame pastebėti tarp inovatyviausių ir etiškiausių Europos bendrovių. Tikime, kad verslo etika, atsakomybė ir tvarumas yra esminiai šiuolaikinio verslo sėkmės elementai, juos mes laikome savo prioritetais kasdienėje veikloje”, – sakė EUROC vadovas Šarūnas Šuipis.

„Europos verslo apdovanojimų” direktorius Adrian Tripp teigė: „Sveikiname „Western Union“ Lietuvoje, kurie išrinkti Lietuvos nacionaliniais čempionais. Ši kompanija padeda išlaikyti stiprią Europos verslo bendruomenę, besivadovaudama esminiais principais – inovacijos, etika ir sėkmė”.

Kitame konkurso etape bendrovės tapusios nacionaliniais čempionais turės sukurti vaizdo klipą, pasakojantį unikalią įmonės istoriją ir paaiškinančią bendrovės sėkmės priežastis. Nepriklausoma vertinimo komisija atrinks geriausias įmones „Ruban d’Honneur“, kurios ir vyks į konkurso finalą 2017 metais.

sergej-sidorov

Taip pat vyks dviejų etapų viešas balsavimas. Bendrovių vaizdo klipai bus prieinami plačiajai visuomenei „Europos verslo apdovanojimų“ puslapyje internete. Daugiausia savo šalies piliečių balsų sulaukusi kompanija taps Nacionaliniu tautos čempionu.

„Europos verslo apdovanojimų“ pagrindinis tikslas  yra remti ir plėsti stipresnę bei sėkmingesnę verslo bendruomenę Europoje. 2015/16 metų konkurse dalyvavo visos ES šalys taip pat Turkija, Norvegija, Šveicarija, Serbija ir Makedonija.